Bevrijdingsdag 5/5 '07
Oirschot 29/3 - 6/4 '07
Oirschot 20 dec '06
Retraite Oirschot 3-da
Retraite Oirschot 9-da
Meditatiedag 21 dec '05
Overgave
Neutraal zijn in .....
Thema de Liefde
Alleen de ervaring .....
Helderheid
Meditatiedag 14 mei
Geven noch nemen
De Ruimte
Kerstcadeau
De Liefde
De Stilte
De Oorsprong
Openheid
De Liefde 2
De Ene
Gewaren
Inleiding muziek .....
 
 
 
 

Kerstcadeau
Door Rini van Vught
21 december 2004

Alvorens je dit gaat lezen eerst het symbolische kado uitpakken en het kaarsje ontsteken.

In dit kado staan 4 symbolen centraal: “Een kaars, Het licht, De vlinder en De kleuren”.
De boodschap die ik mee geef aan jou is voor het komende jaar 2005.

Een meditatie avond staat voor mij als eerste voor “Het licht”.
Het licht van de waarheid over het leven. Geen waarheid van horen zeggen of een religie, maar het licht van uit je eigen directe ervaring in het dagelijkse leven.
Het licht wat aan alles leven geeft. Het licht wat jij in je diepste zelf bent.
Houdt je aandacht gericht op dat licht wat je bent
Ik wens je met dit kado verlichting toe! Helderheid in alles.

“De kaars”die symbool staat voor het indalen van het licht van het bewustzijn.
Net als bij een kaars daalt het licht in en lossen alle vaste energieën, standpunten, egokrampen op in het niets. Het vuur laat zelfs geen sporen achter, alles lost vanzelf op.
Terwijl het licht zijn warmte en licht over de aarde laat gaan, openen zich steeds meer harten van de mensen voor de boodschap die vrijheid, vrede en liefde is.
Het vuur van de liefde van het licht verteerd alle onvrijheid, alle onwaarheid in je leven
Ik wens je een openheid toe en een vurig hart vol liefde die alle onvrijheid doet oplossen!

“De vlinder” staat symbool voor transformatie.
Transformatie die in ieders leven centraal staat. De vlinder die begint als een rups en zich tegoed doet aan zijn omgeving. Hij groeit en groeit maar is gebonden en afhankelijk aan zijn directe omgeving. Net als bij de mens die groeit in een vals identificatie en daar steeds meer gebonden en afhankelijk van wordt. 
Dan sterft de rups en popt zich in. De dood is onooglijk en lelijk. Maar in de paradox van het leven is deze dood slechts schijn. Net als met de mens die zijn ego versterft, wat niets anders is dan een mis-identificatie met een schaduw van het licht. Het lijkt een lelijke dood maar in de paradox is deze dood slechts schijn.
Zo transformeert en ontpopt de rups zich tot een prachtige vlinder en ontdekt het zijn werkelijke Goddelijke aard. Niet door anders te worden en te zijn als dat ze was, maar gewoon zichzelf te zijn in alle stadia van zijn leven. Door hierop blindelings te vertrouwen transformeerde zich deze rups tot een prachtige vlinder. Een vlinder die niet langer gebonden is aan zijn directe omgeving maar in alle vrijheid vederlicht zonder enige zwaarte de ruimte ontdekt en het leven verkent.
Ik wens je al het vertrouwen en de moed toe die nodig is om het transformeren tot een prachtige goddelijke lichtgevende vlinder te voltooien in 2005

“De Kleuren” staan symbool voor je authenticiteit.
Als je je geliefd weet kan je pas je eigen kleur zien. Je hoeft je energie en aandacht niet langer
In een valse identificatie te steken maar kan in alle vrijheid zijn wie het licht wil zijn. Dit licht krijgt alle vrijheid om de kleuren van het leven in alle intensiteit te ervaren precies zoals
Het-Zelf wil. Het werken en zoeken houdt op als je eindelijk kleur mag bekennen. Als je hele authentieke wezen zich opgenomen weet in de liefde zal elke verkramping doen smelten.
Ik wens je alle vrijheid en openheid toe die nodig is om je zo geliefd te weten dat je authentieke kleur in deze wereld der verschijnselen uit volle kracht mag stralen.

Deze wensen kwamen rechtstreeks uit Het Hart, die Liefde Is!

Kleur…… Rini